Aanrader: personal training Den Bosch

logo-hielept-wit

Je loopt met je hond buiten sinds die uitgelaten moet worden en je loopt langs de sportschool. Je kijkt naar binnen en je ziet allemaal mensen hun best doen om sportiever te worden. De een loopt op de loopband en de ander zit gewichten te heffen. Hierdoor denk je is goed na wanneer je voor het laatst bent gaan sporten. Nou helemaal niet dus, je zit online te kijken voor personal training in Den Bosch. Je zit even goed te kijken. Wat wil ik nu eigenlijk bereiken hiermee. Ik kan sporten om af te vallen, maar ik heb al mijn BMI Score berekent en ik heb een normaal gewicht. Daar hoef ik dus niks aan te veranderen. Ik kan gaan om spieren te krijgen. Maar straks lijk je dan op een bodybuilder terwijl je dat niet mooi vind bij jezelf. Waar je wel voor kan gaan is om een betere conditie te krijgen. Zodat je eindelijk de trap op kan gaan zonder helemaal buiten adem te zijn of dat je naar de bus kan rennen zonder bezweet en buiten adem te zijn. Maar je kan ook gaan om toch wat gezonder te leven sinds sporten heel goed voor je is.

Hiele PT

Zoals je ziet kan je voor veel verschillende redenen naar de sportschool gaan. Redenen waar sommige mensen niet eens aan denken. Je hebt eindelijk dan een abonnement bij de sportschool, maar je weet niet wat je moet doen om jouw doelen te bereiken. Je zoekt op het internet maar je kan niet iets vinden wat bij jou past. Je betaalt daarvoor voor een personal training. Tijdens deze personal training kan je aan jouw trainer vertellen wat je nou eigenlijk wilt bereiken. Jouw trainer gaat met de informatie die jij aan hem geeft een training routine bedenken. Hij gaat oefeningen bedenken speciaal voor jou en verteld gelijk hoe vaak je die moet doen. Wil je zo snel mogelijk resultaat zien dan weet jouw trainer dat maar dan moet je natuurlijk wel harder werken. Personal training is meestal 1 op 1 dus dan is alle aandacht op jou wat natuurlijk heel fijn is. Het hebben van een klik tussen jou en je trainer is ook belangrijk sinds je een fijn gevoel moet hebben tijdens het sporten. Voor het kiezen van je personal trainer ga je natuurlijk op kennismaking gesprek. 

Wat is het nut van een personal training

Nou het nut is vooral de 1 op 1 training. De aandacht is volledig op jou zodat jij beter kan sporten met alle hulp die jij nodig hebt. Naast dit is het vooral dat jij leert van je trainer wat je eigenlijk moet doen om jouw doelen te bereiken. Personal training zorgt er ook voor dat jij alles beter stukken beter begrijpt en dat je er zeker van bent dat je iets niet verkeerd doet en jezelf daardoor overbelast. Je kan bijvoorbeeld gewichten gaan heffen maar als je de gewichten pakt die te licht zijn zie je niet snel resultaat.