Dit kun je verwachten van hotels Rhodos

hotels Rhodos

Mijn verwachtingen van hotels Rhodos waren al hoog, maar deze vakantie was zo ongelooflijk leuk! Het hotel had een adembenemend uitzicht over zee terwijl we op de comfortabele terrasstoelen konden zitten met een heerlijk koud drankje. De service was top, de medewerkers waren ontzettend aardig en kwamen vaak genoeg langs om onze bestellingen op te nemen. Hierdoor was het heel makkelijk om lekker te genieten en te relaxen. In het hotel was het over het algemeen heel rustig en er hing een fijne sfeer.

hotels Rhodos

Activiteiten in en om het hotel

Maar we hebben niet alleen maar stilgezeten hoor. De kinderen hadden genoeg te doen vanwege het leuke en enthousiaste animatieteam van hotels Rhodos. Overdag zwemmen in het koele water was een heerlijke verfrissing tussendoor. Ook konden we lekker sporten en kon je s’avonds heerlijk dansen. Er was zelfs iedere avond een andere liveband, die allemaal de sterren van de hemel speelden.

Daarnaast is er ook veel cultuur op te snuiven op het eiland. Rhodos Stad is opgedeeld in het nieuwe en het oude gedeelte, met allebei veel te doen. Het oude gedeelte staat vol met souvenirs winkeltjes en gezellige terrasjes. Laat je ook betoveren door de geplaveide steegjes. Het moderne gedeelte is geweldig voor shoppers, daar staan alle hedendaagse winkels. Naast de nieuwe winkels heeft de stad ook een enorm interessante geschiedenis, die wel teruggaat tot de middeleeuwen! Bezoek ook eens de bezienswaardigheden van de Stad Rhodos. Denk dan bijvoorbeeld aan het Paleis van de Grootmeester, de Akropolis van Rhodos en het Archeologisch Museum. Wanneer je door deze mooie stad loopt, kijk dan ook goed om je heen naar de beeldschone natuur en de leuke havens. 

Al met al hebben wij enorm genoten van onze vakantie. Wil jij ook een vakantie van genieten, cultuur opsnuiven en relaxen hebben? Boek dan nu ook jouw reis en geniet van jouw welverdiende vakantie!