Een duikschool gevonden bij mij in de buurt

duikschool

Een duikschool zoeken op het internet gaat zeer gemakkelijk. Bij de welbekende zoekmachine zoek je gewoon en dan kom je terecht op de website van Snorkel en Duikcentrum Purmerend. Deze onderneming bied een breed scala van opleidingen aan. Hierdoor is er altijd wel een passende optie voor jouw bij. Op de website van dit bedrijf kan je kijken en dan krijg je vast en zeker een impressie. Natuurlijk kan je eerst vrijblijvend kennismaken met deze onderneming. Zo kan je ook er voor kiezen om een introductieduik bij dit bedrijf te boeken om zo te zien of het duiken echt iets voor jou is.

duikschool Les gehad bij deze geweldige duikschool

Omdat ik op vakantie al eens een les heb gehad in duiken, wilde ik mij hier meer in gaan verdiepen. Daarom maakte ik een afspraak met Snorkel en Duikcentrum Purmerend. Een medewerker van dit bedrijf vertelde mij dat dat is voor een SSI specialty’s kon kiezen. Dit zijn cursussen die je als vervolgopleiding kan doen. De specialties die zij aanbieden zijn zoal:

Wrak duiken

Onderwater fotografie

Diep duiken

Stress & rescue

En nog veel meer

Daarom raad ik nu dan ook deze geweldige duikschool aan. Kijk op de website van dit bedrijf voor meer informatie.