Een vlaggenschip met krachtige motor

Zelf noemt Gazelle het haar “vlaggenschip”. De Ultimate collectie van het Nederlandse fietsenmerk wordt gekenmerkt door puur vakmanschap, tot in de kleinste details. De elektrische fietsen zien er niet alleen tot in de puntjes verzorgd uit, maar zijn met hun LCD-displays en hoogwaardige middenmotoren van Bosch op elke uitdaging voorbereid. De exclusieve collectie is alleen verkrijgbaar bij premium dealers, zoals bijvoorbeeld FietsOnline.

Schoonheid tot in details

Wat maakt de Ultimate fietsencollectie nu zo bijzonder? Een aantal factoren zijn daar verantwoordelijk voor. Ten eerste het uiterlijk van de fiets, met tot in de kleinste details afgewerkte frames en onzichtbare lasnaden. De luxe uitstraling komt verder door de hoogwaardige, duurzame onderdelen die er voor de productie van deze ultieme tweewielers gebruikt worden en het gebruikscomfort een flinke boost geven. Zoals de beltdrive, een modern alternatief voor de ouderwetse fietsketting. De met carbon versterkte riem vergt weinig onderhoud. Het lichtgewicht carbon frame draagt tevens bij aan de chique uitstraling, maar ook gebruiksgemak van de fietsen. Verder is de Ultimate collectie voorzien van Bosch Nylon displays: de fietscomputer die onder meer afstanden bijhoudt en navigeert.

Liever niet elektrisch?

Fietsers die het toch liever bij een normale, “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”-fiets houden, zijn er tal van andere fietsen van Gazelle verkrijgbaar. Met en zonder elektrische ondersteuning, aangezien sommige de charme van het fietsen toch juist vinden in het afzien. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een stadsfiets, vooral handig in een stedelijke omgeving. De citybikes zijn eventueel uitgerust met een bagagedrager. De trekkingfiets is voor de echte sportievelingen. Met een lichtgewicht, aerodynamisch frame makkelijk mee te nemen, en toch stevig genoeg voor de zwaarste klim in een bosrijke omgeving. Zo biedt Gazelle voor ieder wat wils. Ook zonder het Ultimate-label weet je dat je met dit oer-Hollandse merk een kwalitatieve fiets, die jarenlang meegaat, in huis haalt. < /p>