Kitesurfles in Scheveningen voor gevorderden

Ben je een gevorderde kitesurfer, maar wil je je techniek perfectioneren? Volg dan kitesurfles in Scheveningen. Deze surfschool is namelijk zeer geschikt voor gevorderde kitesurfers en biedt alles wat je nodig hebt om een professioneel niveau te bereiken. De locatie is makkelijk te bereiken met de auto (inclusief gratis parkeren in de buurt), maar je kunt ook met het openbaar vervoer komen.

Kitesurfen voor gevorderden

Tijdens deze kitesurfles in Scheveningen ga je de eerste meters echt de zee op. Je leert omgaan met golven en deze kunnen soms flink zijn. Daarom wordt aangeraden om niet aan deze les mee te doen als je nog een beginner bent. In Kijkduin is ook kitesurfles te volgen, speciaal voor beginners. Het water is in Kijkduin ondiep en vlak, waardoor het een stuk veiliger is. Heb je de basistechniek onder de knie, dan ben je van harte welkom bij de kitesurfles in Scheveningen om bijvoorbeeld te leren wave kitesurfen of de golven te leren gebruiken als kickers voor je sprongen. Je krijgt na het succesvol afronden van de cursus een gratis IKO card. IKO is de grootste én enige internationaal erkende kiteboardorganisatie ter wereld. Met de IKO card toon je aan dat je kitesurfles in Scheveningen hebt gehad bij een IKO erkende school.

Dingen die je naast de kitesurfles in Scheveningen kunt doen

Bij de surfschool in Scheveningen zijn uiteraard omkleedruimtes en douches te vinden. Ook is er een horecagelegenheid (beach club genaamd Boca Grandi) waar je een drankje kunt doen en waar je kennis kunt maken met andere surfers. Heb je honger, dan kun je bij het nabijgelegen strandtentje Hudson een lekkere lunch krijgen met korting. Verder is er ook een winkeltje waar je zowel nieuwe als tweedehands kitesurf kleding en accessoires kunt kopen. Als cursist krijg je trouwens ook 10% korting op nieuw materiaal.