Voor de echte kick kun je aan kitesurfen doen!

kitesurfen

Als je gaat kitesurfen, is het ook een vorm van surfen, alleen dan sta je op je board en laat je je trekken door een kite. Voor deze vorm heb je een board en een kite nodig.

kitesurfenwat biedt AWA?

AWA heeft kiteboards in alle vormen en maten, daarnaast hebben ze ook vinnen voor onder het board. Doordat de boards van AWA in veel verschillende vormen en kleuren zijn, is er voor iedereen wel een geschikte board. Ook hebben ze kites, dit zijn dan wel de vlieger kites, deze bewegen door middel van de wind. De kites die AWA aanbiedt zijn ook van hoge kwaliteit waardoor ze extra lang mee gaan dan goedkope kites.  

 

Tijdens het kitesurfen wordt je door middel van een trapeze verbonden met de kites. Ook hierbij heeft het bedrijf verschillende maten en kleuren. Het is ook verschillend per persoon, de persoonlijke voorkeuren zijn namelijk verschillend van iedereen.

Wat heb je nog meer nodig voor het kitesurfen

Ondanks dat je alleen een kite en board nodig hebt om te kitesurfen, is het altijd verstandig om goed op bad te kunnen gaan. Zo zijn onder andere de volgende punten nogal belangrijk. Bijvoorbeeld als je net begint met kitesurfen, is het verstandig om een waterhelm aan te schaffen, veel mensen onderschatten de val van een board. Ook is een impact vest belangrijk, zo bescherm je namelijk ook je bovenlichaam. Een van val een kite is hetzelfde als dat je op beton valt.