Een goede personal trainer in Zaltbommel gevonden

Move2ur-logo

Een aantal weken geleden ging ik op het internet op zoek naar personal trainer Zaltbommel om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende personal trainers bij mij in de buurt. 

Terecht gekomen op de website van Moc2ur 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Zaltbommel kreeg ik zeer veel zoekresultaten van van veel verschillende personal trainers. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Move2ur mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg goed en overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn onder andere een aantal verhalen te vinden van voorgaande klanten die erg veel resultaten hebben geboekt met behulp van een personal trainer van Move2ur. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een intake gesprek. 

personal-training

Zeer tevreden over de personal trainingen van Move2ur 

Toen ik contact opnam met het bedrijf werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek hebben het uitgebreid gehad over mijn voeding en persoonlijke doelen. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten bij Move2ur. Ik ben binnen een aantal weken nu erg veel kilo’s afgevallen en ik voel mezelf een stuk beter in mijn eigen lichaam.