Een Moai SUP board kopen? Goed idee!

hotels Rhodos

Je bent op zoek naar een mooi SUP board waarmee je het water op kunt en het is niet zo vreemd dat je jezelf aan suppen wilt wagen. Het is immers een tijdverdrijf dat ieder jaar in populariteit groeit. In je zoektocht naar een geschikt board kom je ook tot de ontdekking dat je niet alleen veel keuze hebt uit verschillende soorten SUP boards, maar dat er ook enorm veel merken zijn. Eén van die merken is MOAI SUP en in onze blog vertellen we waarom het een goed idee is om een Moai SUP board te kopen.

Steun fabrikanten uit Nederland

Een Moai SUP board klinkt als een product dat uit het buitenland komt, maar niets is minder waar. MOAI SUP is namelijk een Nederlands merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten die je op het water kunt gebruiken. SUP boards zijn slechts een onderdeel van het assortiment, want de fabrikant maakt ook kajaks, boten en zeilen voor windsurfen. Ze zijn al jaren actief en ze staan ook bekend om één van de betere SUP boards die je momenteel kunt kopen.

Waar komt de naam MOAI SUP vandaan?

Wil je een Moai SUP board kopen? Dan wil je waarschijnlijk ook wel iets meer weten over het merk en waar de naam vandaan komt. Op zich is dat wel een heel leuk verhaal, want de oprichter van MOAI SUP wil met het werk een eerbetoon brengen aan de Polynesische avonturiers en ontdekkingsreizigers die met een kano over de oceaan reisden en op die manier het eiland Rapa Nui hebben ontdekt. Hier staan de monolithische menselijke standbeelden die door de bewoners van Rapa Nui zijn gemaakt om hun voorouders en de ontdekkingsreizigers te aanbidden. Deze beelden worden ook wel de Moai’s genoemd. Waar dus de naam van het Moai SUP board ook vandaan komt.

Steun innovatie en techniek door een Moai SUP board te kopen

Ieder merk heeft zo zijn unieke eigenschappen en dat is bij MOAI SUP niet anders. Wanneer je een Moai SUP board koopt steun je zowel innovatie als techniek, want het Nederlandse bedrijf blijft investeren in ontwikkelingen en techniek. Uiteraard gebaseerd op onderzoek, maar ook op feedback vanuit hun gewaardeerde klanten. Door vooruitgang te boeken kunnen zij steeds kwalitatief betere producten fabriceren. Daaronder een zeer uitgebreid assortiment van kwalitatief goede SUP boards.

Het assortiment van MOAI SUP

Het Moai SUP board komt in vele variaties en ze hebben een zeer uitgebreid assortiment in niet-opblaasbare SUP boards. De prijzen variëren van € 400,- tot wel € 1200,- en de prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van waar het SUP board voor geschikt is. MOAI SUP biedt verschillende soorten SUP boards aan die ook voor verschillende wateren geschikt zijn. De één is ook lichter of juist langer of korter dan de andere. Zo is er voor iedere supper wel een geschikt board te koop. Er zijn ook ultra lichtgewicht SUP boards te koop terwijl je ook voor een SUP board kunt kiezen die je eventueel zou kunnen ombouwen tot een volwaardige kajak.